Ads 468x60px

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Αυτό είναι το ταμπλό του νέου Škoda Fabia

H Škoda δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του εσωτερικού του νέου Fabia μαζί με νέες λεπτομέρειες για την καμπίνα και τον εξοπλισμό του.
Λίγες μέρες μετά την πρώτη επίσημη εμφάνιση του νέου Škoda Fabia έχουμε την ευκαιρία να δούμε και το ταμπλό του, το οποίο απομακρύνεται αισθητικά από αυτό του απερχόμενου μοντέλου και πλέον παραπέμπει στα μεγαλύτερα αυτοκίνητα της εταιρίας.


Η Škoda ανακοίνωσε παράλληλα ότι το νέο Fabia προσφέρει περισσότερο εσωτερικό πλάτος. Για την ακρίβεια ο χώρος για τους αγκώνες έχει αυξηθεί κατά 21 mm για τους εμπρός (1.401 mm) και κατά 2 mm για τους πίσω επιβάτες (1.386 mm). Ταυτόχρονα το εσωτερικό μήκος είναι αυξημένο κατά 8 mm (1.674 mm), ευνοώντας τον χώρο για τα γόνατα, ενώ περισσότερος αέρας υπάρχει και για το κεφάλι όλων των επιβατών.

Η Škoda είναι περήφανη και για την πρακτικότητα του νέου Fabia, η καμπίνα του οποίου χωράει συνολικά επτά μπουκάλια χωρητικότητας από 0,5 έως 1 lt σε αντίστοιχες θήκες. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 330 lt, κάτι που σύμφωνα με την εταιρία φέρνει το Fabia στην κορυφή της κατηγορίας, προφανώς αφήνοντας έξω από αυτή τα Honda Jazz και Nissan Note. Με την αναδίπλωση του πίσω καθίσματος η χωρητικότητα φτάνει τα 1.150 lt, με το άνοιγμα της 5ης πόρτας να αγγίζει το 1,1 m σε πλάτος.

Το νέο Škoda Fabia είναι το πρώτο μοντέλο της φίρμας που ενσωματώνει το σύστημα MirrorLink, το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση του smartphone του οδηγού με το σύστημα πολυμέσων Bolero και την ευκολότερη χρήση εφαρμογών και αρχείων στο αυτοκίνητο. Ενώ παράλληλα υπάρχει και το SmartGate, που στέλνει στο κινητό δεδομένα για την κατανάλωση, τη μέση ταχύτητα και το κόστος κάποιας διαδρομής για αποθήκευση και περαιτέρω ανάλυση.
newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...